Энэ мэдээ хуучирсан буюу 2023/05/29-нд нийтлэгдсэн мэдээ болно.

Хоолны жор: Зөөлөн, шүүслэг шорлог хийх арга

Амралт, аялалд явах гээд шорлогны махаа яаж амтлахаа шийдээгүй байгаа бол энэ жорыг туршаад үзээрэй. Зөөлөн, шүүслэг мах дарах аргыг хүргэж байна. (Порц: 5)

Тайлбар:
х.х – хоолны халбага 15мл
ц.х – цайны халбага 5 мл

Орц:

  • Үхрийн мах - 1кг
  • Оливын тос - 1/4 аяга
  • Ворстер соус - 1/4 аяга (Hannu дэлгүүрт бий) Соя
  • соус - 3 х.х
  • Лимоны шүүс - 1 х.х
  • Сармис - 3 хумс
  • Бор сахар - 2 ц.х
  • Хар перц - 2 ц.х

Хийх заавар:
1. Орцуудаа махтайгаа сайтар холино.
2. Уутанд хийгээд эсвэл савтай нь хөргөгчинд багадаа нэг хоног ихдээ 3 хоног хүртэл дарна.
3. Ингээд махаа шарж идэхэд бэлэн.

Жич: Лимоны шүүс, вэнигер зэрэг хүчиллэг шингэнүүд махыг задалж, маш зөөлөн болгодог тул заавал хэрэглээрэй.

Цалингийн шинэчлэл хийх хэрэгтэй байна
Цалингийн шинэчлэл хийх хэрэгтэй байна
 
Путин: F-16 онгоцтой баазууд руу нь довтолно
Путин: F-16 онгоцтой баазууд руу нь довтолно
Энэ мэдээ хуучирсан буюу 2023/05/29-нд нийтлэгдсэн мэдээ болно.