ОРЦ : Гахайн мах-400гр, Удэн гоймон-2 ш, Сонгино-80гр, Чинжүү-100гр, Лууван-50гр, Өргөст хэмх-50гр
АМТЛАГЧ : Гахайн мах амтлагч-100гр, Гүнжидийн үр 20гр, Бор элсэн чихэр-2а/халбага, Наран цэцгийн тос-40гр
ХООЛ ХИЙХ ЗААВАР
АЛХАМ. 1
Мах ногоогоо нарийн хэрчиж бэлтгэнэ.
АЛХАМ. 2
Хайруулын тавгандаа тосоо хийж халаан ногооноосоо эхэлж хуурна.
АЛХАМ. 3
Ногоон дээрээ махаа хийж 5 минут шарж дээр нь амтлагчаа хийнэ.
АЛХАМ. 4
Үдэн гоймонгоо хоолон дээрээ хийж 5 минут байлгасны дараа гахайн мах амтлагчаа хийж хутгаснаар хоол маань бэлэн болно.
АЛХАМ. 5
Амтат хоол бэлэн болно.