Энэ мэдээ хуучирсан буюу 2020/10/08-нд нийтлэгдсэн мэдээ болно.

Япон гоймон буюу Удон гоймонтой хуурга хийх жор

ОРЦ : Гахайн мах-400гр, Удэн гоймон-2 ш, Сонгино-80гр, Чинжүү-100гр, Лууван-50гр, Өргөст хэмх-50гр

АМТЛАГЧ : Гахайн мах амтлагч-100гр, Гүнжидийн үр 20гр, Бор элсэн чихэр-2а/халбага, Наран цэцгийн тос-40гр

 

​ХООЛ ХИЙХ ЗААВАР

АЛХАМ. 1

Мах ногоогоо нарийн хэрчиж бэлтгэнэ.

АЛХАМ. 2

Хайруулын тавгандаа тосоо хийж халаан ногооноосоо эхэлж хуурна.

АЛХАМ. 3

Ногоон дээрээ махаа хийж 5 минут шарж дээр нь амтлагчаа хийнэ.

АЛХАМ. 4

Үдэн гоймонгоо хоолон дээрээ хийж 5 минут байлгасны дараа гахайн мах амтлагчаа хийж хутгаснаар хоол маань бэлэн болно.

АЛХАМ. 5

Амтат хоол бэлэн болно.

Судлаач Ганаа: Улс орнууд хүүхдийн мөнгийг хэрхэн олгодог вэ?
Судлаач Ганаа: Улс орнууд хүүхдийн мөнгийг хэрхэн олгодог вэ?
 
“Цав“ буюу гурилтай шөлийг уламжлалт аргаар бэлтгэж, монгол хоолны соёлыг түгээнэ.
“Цав“ буюу гурилтай шөлийг уламжлалт аргаар бэлтгэж, монгол хоолны соёлыг түгээнэ.
Энэ мэдээ хуучирсан буюу 2020/10/08-нд нийтлэгдсэн мэдээ болно.