Орц: 500гр үхрийн цул мах
Амтлах: 2 амны халбага цуу
1 цайны халбага давс
1 амны халбага сахар
1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуул
1 ш өндөг
Соусанд: 2 амны халбага цуу
1 халбага жан
1 стакан ус давс, хар перец
1 амны халбага эрдэнэшишийн цардуулыг
2 амны халбага устай холисон бэлдмэл
Хийх арга: 1. Амтлагч орцуудыг холиод сайтар нийцүүлэн, хэрчиж бэлтгэсэн махаа нэмээд хамгийн багадаа гурван цаг амтлагч бэлдмэлд байлгана.
2. Махаа шүүж гаргаад тосгүй шанаган тогоонд хийн бүх талыг нь борлотол шарна.
3. Соусны бүх орцыг нэмээд цардуул өтгөртөл буцалгаад тавгалаж тавина.